مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان خبرداد:
اجرای اصلاح شبکه برق در۶ نقطه
زنجان / صحرا رضایی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: با برگزاری مانور اصلاح شبکههای فرسوده توزیع برق، این شرکت با اجرای مانورهای واقعی در ۶ نقطه از استان زنجان به طول ۷هزار و ۵۰۰متر شبکه سیمی توزیع برق را با کابل خودنگهدار تعویض کرد. علیرضا علیزاده از نصب ۱۹دستگاه چراغ ۲۵۰ وات و ۱۲۸ متر کابلکشی روشنایی معابر در حوزه شرق شهر زنجان خبر داد و افزود: به طول ۵ هزار متر اقدام به شاخهزنی درختان واقع در حریم شبکههای ۲۰ کیلو ولت شده است. وی با بیان اینکه برای بهرهبرداری از این پروژهها اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال صرف شد، تصریح کرد: در این مانور ۳۶ اکیپ عملیاتی متشکل از ۱۵۸ برقکار و استاد کار، ۳۰ کارشناس ناظر فنی، ۱۰ کارشناس ایمنی و بهداشت به همراه ۵۴ دستگاه خودروی سبک، پنج دستگاه بالابر و سه دستگاه جرثقیل حضور داشتند. وی با اشاره به اینکه در مانور بزرگ تعمیر شبکههای فرسوده، ۶ نقطه از مناطق استان زنجان جزو مناطق عملیاتی قرار گرفتند بیان کرد: در روستای «اورتابلاغ» در حوزه برق غرب شهرستان زنجان احداث کابل خودنگهدار به طول یک هزار و ۳۵۰ متر انجام شده است. علیزاده با بیان اینکه احداث شبکه روشنایی معابر به طول ۱۲۸ متر و با نصب ۱۹ دستگاه چراغ ۲۵۰ وات در حوزه امور برق شرق زنجان نیز انجام شده است اضافه کرد: تعویض سیم به کابل خودنگهدار به طول دو هزار و ۱۴۰ متر در روستای «عینجیک» از توابع شهرستان خدابنده انجام شده است. مدیر عامل شرکت توزیع برق استان زنجان از احداث کابل خودنگهدار به طول یک هزار و ۹۴۳ متر روستای «قزلجه» در حوزه توزیع برق شهرستان ماهنشان یاد کرد و گفت: احداث کابل خودنگهدار به طول دو هزار متر در روستای «دورمشقان» از توابع شهرستان ایجرود انجام شده است. وی افزود: اصلاح شبکه فشار متوسط هوایی و شاخهزنی درختان واقع در حریم شبکه در مسیر روستای «خیرآباد» شهرستان سلطانیه به طول پنج هزار متر انجام شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی گلستان اظهار کرد:
برگزاری جشنواره بینالمللی فرهنگ اقوام به صورت مجازی
گرگان /گروه استانها:
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان از برنامهریزی برای برگزاری مجازی جشنواره بینالمللی فرهنگ اقوام در استان خبرداد.
احمد تجری، درخصوص برگزاری مجازی جشنواره بینالمللی فرهنگ اقوام در استان گلستان گفت: جشنواره بینالمللی فرهنگ اقوام به عنوان یک برند و برنامه فاخر فرهنگی استان گلستان در سطح ملی و بینالمللی مطرح است. وی افزود: با توجه به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا و به جهت اهمیت این جشنواره، جشنواره بینالمللی فرهنگ اقوام در سال جاری به صورت مجازی و با تاکید بر تولید محتوا از برنامههای اجرایی ادوار گذشته این جشنواره برگزار میشود. تجری اظهار داشت: تولید محتوای مناسب در انواع مختلف، برگزاری نمایشگاه مجازی، برگزاری کارگاه و دورههای آموزشی مرتبط و برگزاری مسابقات آنلاین ازجمله برنامههای این دوره از جشنواره است. تجری با بیان اینکه پوستر جدید جشنواره اقوام به زودی طراحی و رونمایی خواهد شد گفت: کارگاههای فضای مجازی که در زمان شیوع کرونا ویروس شکل گرفته فرصت و ظرفیت بسیار خوبی است و حتماً از آن در این دوره از جشنواره استفاده خواهد شد. گفتنی است جشنواره فرهنگ اقوام در گلستان نخستین بار در سال ۱۳۸۴ برگزار و پس از آن در تقویم مناسبتهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سابق به نام استان گلستان ثبت و درج شد و با توجه به استقبال بیسابقه مردم و مسئولان تاکنون در سیزده دوره برگزار شده است. این جشنواره در این ادوار با حضور مهمانان خارجی، سفرا و کارداران کشورهای مختلف، خبرنگاران داخلی و خارجی در بخشهایی نظیر حضور و معرفی فرهنگهای مختلف ایران زمین و اجرای برنامههای بومی محلی شامل موسیقی آیینی اقوام، سرودهای فولکلوریک، آداب و رسوم، برپایی غرفههای صنایع دستی و سوغات، ایجاد سیاه چادر عشایر و اقوام، برپایی سازههای سنتی روستایی، برگزاری مسابقات و برنامههای علمی برگزار شد.