رمزگشایی بیش از ۳۰ هزار کارت هوشمند سوخت در منطقه تهران
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تهران گفت: در شش ماه نخست امسال، تعداد ۳۲ هزار کارت سوخت شخصی در منطقه رمزگشایی شد.
فریدون یاسمی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون و پس از اجرای طرح محدودسازی کارتهای سوخت آزاد موجود در جایگاههای عرضه سوخت، این تعداد کارت سوخت در نواحی منطقه تهران حذف رمز شد.
وی بیان کرد: با افزایش استفاده از کارتهای سوخت شخصی توسط شهروندان تهرانی، مراجعه به نواحی رمزگشایی در تهران روندی افزایشی داشته است.
مدیر منطقه تهران شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تأکید کرد: در این بازه زمانی، ناحیه غرب منطقه تهران با میانگین حذف رمز بیش از ۷۰۰۰ کارت بیشترین مراجعه را داشته است.
طبق اعلام وزارت نفت، هماکنون رمزگشایی در نواحی سیزدهگانه منطقه تهران دایر است و شهروندان میتوانند با در دست داشتن کارت ملی، کارت خودرو و کارت سوخت برای حذف رمز کارتهای هوشمند سوخت شخصی به این نواحی مراجعه کنند.
ایران با یک پله صعود بیستویکمین اقتصاد جهان شد
بر اساس گزارش صندوق بینالمللی پول، ایران در سال ۲۰۲۲ با افزایش ۱۶۱ میلیارد دلاری تولید ناخالص داخلی در ردهبندی بزرگترین اقتصادهای جهان یک پله صعود کرد و در جایگاه بیستویکم قرار گرفت.
به گزارش صندوق بینالمللی پول، آمار منتشرشده توسط این موسسه مالی جهانی شامل میزان تولید ناخالص داخلی ۱۹۴ کشور جهان ازجمله ایران در سال ۲۰۲۲ میلادی است.صندوق بینالمللی پول اعلام کرد: تولید ناخالص داخلی ایران بر اساس شاخص قدرت خرید به ۱۶۱۶ دلار رسیده که این رقم ۱۶۱ میلیارد دلار نسبت به سال قبل افزایش ثبت کرده است. بر اساس رقم منتشرشده، ایران در سال ۲۰۲۲ میلادی جایگاه بیستویکمین قدرت بزرگ اقتصادی جهان را کسب کرده است.
صندوق بینالمللی پول پیشبینی رشد آمریکا در سال جاری را ۰.۳ درصد اعلام کرد و در حال حاضر بر اساس تولید ناخالص داخلی دومین اقتصاد جهان شده است.
پیشبینی رشد منطقه یورو برای سال ۲۰۲۳ به ۰.۷ درصد کاهش یافت و برای سال ۲۰۲۴ با ۰.۳ درصد کاهش به ۱.۲ درصد میرسد. انتظار میرود که اقتصاد آلمان با کاهش تجارت و کاهش نرخ بهره بالاتر کوچک شود و این کشور بر اساس تولید ناخالص داخلی در جایگاه ششم جهان قرار گرفته است.
پیشبینی رشد برای بریتانیا کمی بالاتر از ۰.۵ درصد برای سال ۲۰۲۳ است و برای سال ۲۰۲۴ میزان ۰.۶ درصد انتظار میرود و اکنون بر اساس تولید ناخالص داخلی در جایگاه دهم جهان قرار دارد.در این رتبهبندی چین با اقتصاد ۳۰هزار میلیاردی بزرگترین اقتصاد جهان و تولید ناخالص داخلی آن ۳۰ هزار و ۲۱۷ میلیارد دلار اعلام شده است و آمریکا با اقتصاد ۲۵ هزار و ۴۶۲ میلیارد دلاری در رتبه دوم قرار دارد.
در این گزارش، هند با ۱۱ هزار و ۹۰۰ میلیارد دلار در رتبه سوم قرار دارد. ژاپن، آلمان، روسیه، اندونزی، برزیل، انگلیس و فرانسه بهترتیب در رتبههای چهارم تا دهم قرار گرفتند وتوالو با تولید ناخالص داخلی ۵۸ میلیون دلاری بر اساس شاخص قدرت خرید کوچکترین اقتصاد جهان شد.
در گزارش منتشرشده عربستان سعودی رتبه ۱۷، ترکیه رتبه ۱۱، پاکستان رتبه ۲۲ و عراق رتبه ۴۸ را دارند.
رتبه کیفیت در صنایع خودرو زیر 50 درصد
ایسنا: به گفته رئیس سازمان ملی استاندارد نرخ کیفیت در بعضی از کالاها از جمله دخانیات و صنعت خودروسازی زیر ۵۰ درصد و در صنایعی از جمله شوینده، مواد غذایی، مبلمان و برخی از انواع لوازم خانگی بالای ٧٠ درصد است.
مهدی اسلام پناه در حاشیه مراسم روز جهانی استاندارد در جمع خبرنگاران، از رونمایی از شاخصهای کیفیت که با همکاری دانشگاه امیر کبیر تدوین شده، اظهار کرد: طبق تحلیل انجام شده و گزارش منتشره دانشگاه امیرکبیر در رابطه به شاخصهای کیفیت کالا و خدمات، نرخ کیفیت در بعضی از کالاها از جمله دخانیات و صنعت خودروسازی زیر ۵۰ درصد است و خودروسازان نتوانستهاند حتی کف رضایت مردم را کسب کنند.
وی با اشاره به اینکه پنج خودروی بی کیفیت و پرعیب از مدار تولید خارج شده، گفت: اکنون در حال استانداردسازی ۱۰۰۰ قطعه خودرو هستیم تا به صورت فنی و کارشناسی تاییدیه دریافت کنند.
رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه وزارتخانهها و بنگاههای تولیدی در استانداردسازی مسوولیت دارند، ادامهداد: شاخصها و نرخ کیفیت سازی ۵۶ مولفه و شاخه دارد که نوع رضایت و رفتار بازار همخوانی دارد. همچنین نتایج این گزارش نشان میدهد در صنایعی از جمله شوینده، مواد غذایی، مبلمان و برخی از انواع لوازم خانگی رتبه کیفیت بالای ٧٠ درصد است. این شاخص نرمال خوبی در سطح جهانی و نشانگر رضایت مردم است.
وی افزود: دستگاه های نظارتی در سلامت و آرامش خدمات را ارائه میکنند، اما در صورتی که کوچکترین اتفاق یا تعارض منافع ایجاد شود صدای مافیای قدرت و ثروت بلند میشود.