روشنگری مساله فلسطین در مقابل فریب افکار عمومی توسط صهیونیست ها مهمترین وظیفه اصحاب رسانه
نویسنده : روح اله عبدالعلی زاده / گروه ایران
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، تبیین و روشنگری واقعیات مساله فلسطین را وظیفه مهم اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه توصیف نمود.حسن گلی که در آئین بزرگداشت روز حافظ در تالار خاقانی خانه فرهنگ تبریز سخن می گفت، با اشاره به رنج و محنت توصیف ناپذیر مردم مظلوم باریکه غزه، صهیونیست ها را وحشی ترین رژیم تاریخ بشریت دانست که در مسیر سقوط قرار گرفته و دیوانه وار جنایت می نمایند.گلی با اشاره به جنگهای صلیبی علیه مسلمانان با هدف خارج نمودن بیت المقدس از حاکمیت مسلمانان، گفت: بعد از ناکامی صلیبی ها در رسیدن به هدف شوم خود و چند قرن بعد از آن، صهیونیستها که به ناحق خود را پیرو یهود می دانند، دنبال همان هدف شوم هستند و اکنون بیش از ٧۵ سال است با غصب خاک فلسطین از هیچ اقدام غیر انسانی برای رسیدن به آرمان موهوم خود دریغ نمی کنند.
گلی، ضربه غافلگیرانه و غیر قابل جبران صاحبان اصلی فلسطین به رژیم صهیونیستی در چند روز گذشته را، آغاز مرحله نوین تاریخ فلسطین توصیف نمود که روند نابودی صهیونیستها را تسریع خواهد نمود.
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه، به تشریح مساله فلسطین از منظر حقوق بین الملل و قواعد حاکم در روابط بین الملل پرداخت و گفت: رژیم صهیونیستی با تداوم جنایات و شهرک سازی های اخیر، دقیقا در تضاد با قطعنامه های مرتبط شورای امنیت سازمان ملل متحد و نیز تعهدات پذیرفته شده در پیمانهای بین المللی عمل کرده و لذا عامل اصلی اقدام شجاعانه حماس حتی از منظر حقوق بین الملل خود صهیونیست ها هستند و نباید به آنها اجازه داد تا از سلطه رسانه ای خود برای مظلوم نمایی و فریب افکار عمومی جهان استفاده نماید.
گلی در ادامه صحبت های خود با قرائت بیتی از اشعار حافظ :
از کران تا به کران لشکر ظلم است ولی// از ازل
تا به ابد فرصت درویشان است
ابراز امیدواری نمود با ایستادگی ملت فلسطین و حمایت همه جانبه جهان اسلام و ایفای نقش روشنگرانه اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه؛ وعده الهی مبنی بر پیروزی مستضعفین هر چه زود تر محقق شود.
گلی در بخش دیگر صحبت های خود برگزاری آئین بزرگداشت حافظ در شهرهای مختلف کشور از جمله تبریز را نشانه و نمودی از انسجام ملی توصیف نموده و حافظ شاعر پر آوازه قرن هشتم را از پایه های هویتی و تمدنی ایرانیان دانست و بر ضرورت آشنایی عمیق نسل جوان با مفاخر و بزرگان فرهنگی کشور تاکید نمود.
زیست بوم فرهنگی و تمدنی ما سرشار از مولفههای زیباشناختی در حوزه مد و لباس استمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی گفت: زیست بوم فرهنگی و تمدنی ما سرشار از مولفههای زیباشناختی در حوزه مد و لباس است.
"سیدمحمدحسین بلاغی" در نخستین جشنواره ملی و نمایشگاه مد و لباس ایرانی و اسلامی که در محل تالار پتروشیمی تبریز برگزار شد اظهار داشت: خوشحالیم که بانوان فرهیخته ایران اسلامی امروز در همه جایگاههای فردی و اجتماعی که در زندگی خود دارند اعم از جایگاه یک مادر، همسر، کارآفرین، استاد، ورزشکار، هنرمند، خبرنگار و ... با سربلندی و عفت تمام در حال نقش آفرینی هستند. وی افزود: نمود عینی این نقش آفرینی در اعلام نتایج کنکور سالجاری و قبولی بیش از 60 درصدی بانوان قابل مشاهده است و در کشورهایی که ادعای توجه به منزلت زن را دارند این آمار را نمیتوان دید.بلاغی تصریح کرد: اگر یک بانویی بر خلاف نگاه غرب به زن به عنوان یک وسیله، به نقش واقعی خود که همان مادر بودن و پرورش صحیح فرزندان است در جامعه برسد، آن جامعه رو به رشد خواهد بود. وی افزود: اگر از این هیاهوی رسانهها و از این تلاطمی که پروپاگاندای رسانهای در جهان راه انداخته رها شویم خواهیم دید که زیست بوم فرهنگی و تمدنی ما سرشار از مولفههای زیباشناختی در حوزه مد و لباس است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: اگرچه صنعت طراحی مد و لباس در کشور ما صنعت نوپایی است اما الهام هایی که طراحان این حوزه از فرهنگ و تمدن باستانی ما گرفته اند بسیار زیبا بوده و امروز نمایشگاه مد و لباس تبریز فرصتی را فراهم آورده تا همت فعالان حوزه مد و لباس به همراه همه آنان که نیک میاندیشند و با اقتضائات زمان در حوزه مد و لباس فعالیت می کنند نمایان تر شود.
بلاغی همچنین با تشکر از اتحادیه پوشاک استان که با فکری نو در دوره جدید فعالیت می کنند گفت: با تمهیدی که در شورای برنامه ریزی استان به همت پشتکار و همت اتحادیه انجام شده یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی پوشاک کشور در تبریز در اختیار تولید کنندگان قرار می گیرد و این فرصت خوبی است تا تولیدکنندگان مبتنی بر زیست بوم فعالیت کنند.