با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان؛
افتتاح مدرسه ۳ کلاسه چاه دازو در دلگان
محمدعلی میرشکاری / گروه استان ها
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از افتتاح مدرسه ۳ کلاسه چاه دازو در شهرستان دلگان خبر داد و این پروژه را گامی ارزشمند در مسیر ارتقای عدالت آموزشی در مناطق محروم و کم برخوردار استان توصیف کرد.
این پروژه با حضور مسئولان محلی ، مردم منطقه، رییس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز و رییس آموزش و پرورش دلگان برگزار شد ، میثم لک زایی در تکمیل این خبر اظهار داشت: مدرسه ۳ کلاسه چاه دازو با زیربنای ۱۱۵ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال به همت اداره کل نوسازی مدارس استان و مشارکت خیر گرانقدر آقای ساعدی میلیارد افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
وی افزود :این مدرسه فضایی مناسب برای تحصیل ۱۱۵ نفر دانشآموز در منطقه محروم دلگان فراهم میکند و از این پس آیندهسازان این روستا در فضایی استاندارد و ایمن به یادگیری خواهند پرداخت.مدیرکل نوسازی مدارس استان با اشاره به اهمیت توسعه زیرساختهای آموزشی در مناطق محروم، گفت: ما در اداره کل نوسازی مدارس تمام تلاش خود را به کار بستهایم تا با تأمین فضاهای آموزشی استاندارد ،فرصتهای برابر آموزشی را برای دانشآموزان سیستان و بلوچستان فراهم کنیم که این پروژهها در راستای رسالت ما برای ارتقای شاخصهای آموزشی و ایجاد بسترهای رشد و پیشرفت نسل آینده انجام میشود.لکزایی ضمن قدردانی از تلاشهای شبانهروزی همکاران و حمایتهای دولت، افزود:این پروژهها با همکاری و همراهی مسئولان و مردم محقق میشود و همچنین از خیرین نیکاندیش که همواره یاریگر ما در این مسیر هستند صمیمانه سپاسگزاریم و امیدواریم با تداوم این همکاریها، شاهد ساخت مدارس بیشتری در نقاط کمبرخوردار باشیم.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم:
شهر قم به ۱۵۰ اتوبوس جدید نیاز دارد
محمد توکلی /گروه استان ها
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به مطرح شدن اعداد متفاوتی برای میزان نیاز شهر قم به اتوبوس گفت: اگر ۱۵۰ اتوبوس جدید وارد ناوگان شود میتوانیم سرفاصله حرکت اتوبوسها را به میزان ۵ دقیقه کاهش دهیم. علی نیک اظهار کرد: در هفتههای آینده نخستین گروه اتوبوسهای تازه خریداری شده شامل ۱۰ اتوبوس با مبلغ ۸۰ میلیارد تومان وارد مجموعه میشود. در مراحل بعدی این خریدها در کنار بازسازی و نوسازی اتوبوسهای کنونی ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه امید است تا بتوان تا پایان سال ۲۰ دستگاه اتوبوس نیز بازسازی و نوسازی شود، افزود: تا اوایل ماه آینده نیز ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید نیز اضافه میشود و این کار تا پایان سال ادامه دارد تا ۱۰۰ دستگاه جدید وارد ناوگان شود.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: این میزان اتوبوس جدید بخش سخت افزاری است که سازمان اتوبوسرانی با کمک مدیریت شهری انجام میدهد.
نیک با بیان اینکه سه آمار در رسانهها مدام پخش میشود، تصریح کرد: طبق استاندارد جهانی باید به ازای هریک هزار نفر یک دستگاه اتوبوس باشد که اگر برای قم اینگونه حساب شود باید ۱۲۰۰ اتوبوس فراهم شود؛ این یک استاندارد بینالمللی است و خیلی از کشورهای توسعه یافته نیز طبق آن پیش نرفتند.وی عنوان کرد: دوم طرح جامع حمل و نقل که مشاور اعلام کرده اگر شهرداری قم ۵۰۰ دستگاه اتوبوس داشته باشد میتواند خدمات بهتری ارائه دهد، مساله سوم وضعیت موجود است که ۲۷۰ دستگاه اتوبوس است که شهر با آن اداره میشود.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم ادامه داد: یک فاصله نصف بین توصیه مشاور و چیزی که هست وجود دارد، قطعاً اگر ۲۰۰ دستگاه به ۵۰۰ دستگاه برسد خدمات به مردم و به دنبال آن رضایتمندی مردم نیز افزایش مییابد.
نیک تاکید کرد: هماکنون سرفاصله خطوط ۱۰، ۱۵ و ۲۰ دقیقه است، اگر قرار باشد این سرفاصلهها ۵ دقیقه کمتر شود باید گفت ۱۵۰ دستگاه اتوبوس جدید نیاز است تا کل ناوگان به ۴۰۰ دستگاه برسد.
وی گفت: وقتی سرفاصله به ۵ دقیقه برسد در ۹۰ درصد ساعات روز اتوبوسها نزدیک به ظرفیت حرکت میکنند و مسافر اضافه از تعداد صندلی سوار نخواهد شد، نباید فراموش کرد که در این شرایط رضایتمندی به جد بالا میرود اما استهلاک خودروها و هزینههای جاری نیز افزایش مییابد.