برگزاری نوزدهمین سالگرد تاسیس کانون ادبی زمستان
نسل فردا: در نوزدهمین جشن سالگرد تاسیس کانون ادبی زمستان، مدال سالِ این دوره به پاس یک عمر فعالیتهای هنری و همکاری چندین ساله با کانون زمستان، به شهره سلطانی و مهدی یغمایی اهدا میشود.جشن نوزدهمین سالگرد تاسیس کانون ادبی زمستان، جمعه سوم اسفند ۱۴۰۳ در فرهنگسرای ارسباران برگزار میشود. سجاد عزیزیآرام مدیر کانون ادبی زمستان، با اعلام این خبر گفت: در دو دهه تلاش بیوقفه این کانونِ مردمنهاد، ما بیش از ۲۰۰۰ نشست ادبی و هنری با تکیه بر فعالیتهای مردمی و غیر تجاری در کارنامه خود داریم و علیرغم این میزان تلاش که گاه بازتاب آن در سطح ملی و فراملی بوده، هیچ حمایتی به غیر از در اختیار قراردادن سالن برگزاری برنامه، توسط ارگانهای دولتی و نیمهدولتی نبوده است. ما در فراز و نشیب جابهجاییهای مدیران فرهنگی دستخوش آسیبهایی از این تغییرات نیز بودهایم. همچنین به پاس وطندوستی و فعالیتهای هنری ماندگار از ایرج مهدیان تقدیر و تجلیل خواهد شد.او افزود: ما در مراسم پیش رو ضمن قدردانی از شاعران، ترانهسرایان و خوانندگانی که در طول سال گذشته بیشترین همکاری را با کانون داشتهاند، شنونده آخرین آثار آنان خواهیم بود.
بازیگر فیلم مردی از ناکجاآباد درگذشت
نسل فردا: کیم سه رون بازیگر کرهای در حالی خودکشی کرد که به دلیل یک سانحه رانندگی در سال ۲۰۲۲ تحت فشارهای زیادی قرار گرفته بود.
این بازیگر نخستین بار در سن ۹ سالگی در فیلم اکشن «مردی از ناکجاآباد» در سال ۲۰۱۰ روی پردهها ظاهر شد و به نظر میرسید که حرفه ای درخشان به عنوان بازیگر داشته باشد، اما حرفه او پس از یک تصادف رانندگی در حالت مستی در می ۲۰۲۲ به طرز چشمگیری از مسیر خارج شد.
او به یکی از زیرساختهای برق برخورد کرد و باعث قطعی گسترده اما موقتی برق شد که توجه ویژهای را به خود جلب کرد زیرا باعث از کار افتادن برخی از چراغهای راهنمایی و سیستمهای پرداخت شد.
در این حادثه هیچکس به شدت آسیب ندید، اما کیم در انظار عمومی شرمنده شد و به دنبال این حادثه به طرز بیرحمانهای مورد هجمه قرار گرفت و در نهایت مجبور شد مخفی شود. او در ادامه بازیگری را رها کرد و برای تامین مخارج زندگی به عنوان پیشخدمت کار کرد.
کیم سه رون در سال ۲۰۲۳ با بازی در سریال «سگهای خونی» محصول نتفلیکس دوباره دیده شد، اما همه صحنههای او قبل از حادثه تصادف فیلمبرداری شده بودند و البته بخش زیادی از بازی او در این سریال در مرحله تدوین حذف شد.
پیتر جونگو نا، پروفسور روانپزشکی کرهای الاصل در دانشگاه ییل، که در تحقیقات و پیشگیری از خودکشی در کره، که بالاترین میزان خودکشی را در میان کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی را دارد، در فیسبوک نوشت: «جامعهای که افراد را بدون اینکه فرصتی برای بهبودی داشته باشند، به خاک میسپارد، فقط به این دلیل که کار اشتباهی انجام دادهاند، جامعه سالمی نیست. جامعه ما افرادی را که اشتباه میکنند یا عقب میمانند رها میکند.» وی افزود: «من اغلب در مورد افراد صحبت نمیکنم. مرگ یک فرد نتیجه ترکیبی از عوامل اجتماعی ـ اقتصادی، روانی و بیولوژیکی است. با این حال، نمیتوانم فکر نکنم که مرگ بازیگر زن کیم سه رون، مرگی بود که به نوعی به سمت آن رانده شد.» این پروفسور گفت: «آخرین باری که خبری در مورد او دیدم مقالهای بود که در مورد او و سختی گذران زندگی و کار او در یک کافه به صورت پاره وقت بود. به یاد دارم که نه تنها در مقاله، بلکه در کافهای که او در آن کار می کرد، انواع کامنتهای مخرب را دیدم. چند جان باید از دست داد تا از شرمساری ویرانگر دست بردارند بدون اینکه به کسی فرصت نفس کشیدن بدهند؟ این زمانی است که ما نیاز به گفتوگو و تفکر اجتماعی داریم. امیدوارم او در آرامش باشد.
تکلیف خیابان فهیمه راستکار هنوز معلوم نیست
نسل فردا: با وجود مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر نامگذاری خیابان ارمغان شرقی به نام «فهیمه راستکار» هنوز این مصوبه اجرایی نشده است.سهراب دریابندری، فرزند فهیمه راستکار که همزمان با زادروز فهیمه راستکار پیگیر نامگذاری خیابان این هنرمند بود، گفت: در زمان حضور آقای حقشناس در شورای شهر تهران و همزمان با نامگذاری خیابان ارمغان غربی به نام پدرم، نجف دریابندری مصوب شد که خیابان ارمغان شرقی هم به نام مادرم، فهیمه راستکار شود ولی هنوز این مصوبه اجرایی نشده است. او یادآوری کرد: نامگذاری خیابان پدرم هم در آخرین روزهای مسئولیت آقای حقشناس در شورای شهر صورت گرفت و حتی در آن مقطع تابلوی خیابان ارمغان شرقی برداشته شد و تا جایی که به یاد دارم در برخی از نقشههای مسیریابی در گوشیهای تلفن همراه مانند گوگل مپس، خیابان فهیمه راستکار میآمد. یعنی گویا این نامگذاری ابلاغ شده بود ولی تابلوی خیابان به نام مادرم نشد و هنوز هم این اتفاق رخ نداده است و این در حالی است که خیابان ارمغان شرقی مدتها هیچ تابلویی نداشت و حتی شاید الان هم همچنان بدون تابلو باشد.