مدیر مخابرات منطقه مرکزی:
تعداد بازدید : 2
با اصلاح تعرفههای تلفن ثابت، کیفیت سرویس دهی به مشتریان افزایش مییابد
نویسنده : رضوان داوودی جم / گروه ایران
مدیر مخابرات منطقه مرکزی، اظهار داشت: ثابت ماندن تعرفههای مخابراتی طی سالهای گذشته باعث شده که بخشهای مختلف شبکه به ویژه شبکهٔ ثابت دچار فرسودگی و اختلال شود و از طرف دیگر توسعهٔ زیرساختهای اساسی متوقف شود.
علیرضا لطفی بیان کرد: شرکت مخابرات ایران که عملاً مهمترین بازیگر عرصه ارتباطات ثابت کشور است در طول بیش از ۱۰ سال بارها و بارها از راههای مختلف، نیاز خود و کشور برای تغییر تعرفه خدمات تلفن ثابت را اعلام کرده است؛ اما این درخواست هر بار با بهانههای مختلف، مورد مخالفت قرار گرفته است. این در حالی است که صورتهای مالی مخابرات در چند سال اخیر نشان میدهند، سرویس تلفن ثابت با تعرفههای موجود نه تنها سود ده نیست بلکه هزینههای خود را نیز تأمین نمیکند.
مدیر مخابرات منطقه مرکزی افزود: هزینه نگهداری یک خط تلفن شهری ماهانه بیش از ۲۰ هزار تومان است؛ اما در مقابل متوسط درآمد هر خط تلفن در ماه کمتر از ۷ هزار تومان است و این یعنی مخابرات باید تقریباً ۳ برابر درآمد هر خط تلفن را صرف نگهداری آن کند و بدیهی است که این موضوع منجر به ورشکستگی هر شرکتی خواهد شد.
لطفی اظهار داشت: مخابرات با وجود خصوصی شدن با استخدام دهها هزار نیروی انسانی بخشی از وظیفه دولت در این زمینه را بر عهده گرفته و به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشاغل متعددی را ایجاد کرده است و همچنین در این سالها مصوبات متعدد مجلس و دولت، شرکت مخابرات را ملزم به استخدام نیروهای جدیدی کرده است که در نهایت همین موضوع باعث شده است بیش از ۸۰ درصد درآمد مخابرات صرف پرداخت حقوق و مزایای پرسنل خود شود و حتی گاهی اوقات شنیده شده که مخابرات برای پرداخت حقوق پرسنل خود مجبور به دریافت وام شده است.
وی، ادامه داد: عدم تغییر تعرفهها طی این سالها منجر به توقف تولیداتی شد که تنها خریدار آنها شرکت مخابرات ایران بود و به دنبال آن بسیاری از پیمانکاران بخشهای توسعه و تولید، بیکار شدند و در همین حال مشکلاتی برای ادارهٔ امور جاری در شرکت مخابرات ایران به وجود آمد.
مدیر مخابرات منطقه مرکزی بیان کرد: همه این رخدادها در حالی اتفاق می افتند که در صورت اتخاذ یک تصمیم درست در سالهای گذشته ممکن بود جلوی ایجاد مشکلات را گرفت. اکنون نیز اگر تصمیم درست و به موقعی گرفته شود میتوان انتظار داشت پس از مدتی وضعیت مخابرات ایران بهبود یابد و در نهایت منجر به توسعه بخش ثابت شود که دولت سیزدهم و وزارت ارتباطات تاکیدی بسیاری بر آن دارند.