ارتباط روانی در کودکی مهارتهای زندگی را افزایش میدهد
فاطمه براتی / گروه جامعه
روانشناس کودک گفت: ارتباط روانی پایدار میان والدین و فرزندان، سبب میشود توانمندی و مهارتهای زندگی را افزایش دهند، همچنین درزندگی، روابط ایمن تری داشته باشند.
نفیسه گلرنگ در گفتوگو با خبرنگار نسل فردا اظهار کرد: روانشناسان و کارشناسان معتقدند ارتباط روانی پایدار میان والدین وفرزندان، سبب میشود توانمندی و مهارتهای زندگی را افزایش دهند، همچنین درزندگی، روابط ایمن تری داشته باشند و هویت مستقل و آزادی را تجربه و به راحتی در راستای اهداف خود حرکت کنند.
وی ادامه داد: ارتباط روانی ناپایدار میان کودک و بزرگسالان میتواند تبعاتی داشته باشد، خود باوری ضعیف، روابط صمیمانه محدود و دوری گزینی، افسردگی و اختلالات رفتاری، استرس، یک پژوهش جدید براساس تجزیه و تحلیل نزدیک به ۳۰۰۰ کودک کانادایی که توسط معلمان برای رفتارهایی مانند: بی توجهی، بیش فعالی، پرخاشگری، مخالفت، اضطراب و اجتماعی بودن در سنین ۱۰ تا ۱۲ سالگی انجام و تا بزرگسالی پیگیری شدند، نتایج حاکی ازاین بود، اغلب کودکان مضطرب گذشته از ۱۸ تا ۳۵ سال (بدون شریک) بودند، همچنین کودکان پرخاشگر گذشته، زود از هم جدا شدند حدود ۲۸ سالگی و بازهم بی شریک شدند و ترک دبیرستان داشتند، درآمد کم و نبود حمایت اجتماعی در انتظارشان بود
روانشناس کودک گفت: اکثر روانشناسان معتقدند ویژگیهای یک ارتباط پایدار اعتماد و احترام متقابل، ارتباط مؤثر، محبت و صمیمیت فیزیکی، عاطفی، فکری، کمک وپشتیبانی متقابل در بحرانها، غیرقابل تعویض بودن است.
مدیرعامل سازمان انتقال خون:
به پالایشگاههای پیشرفته فراوری پلاسما نیازمندیم
زهرا وفایی / گروه جامعه
مصطفی جمالی در نشست خبری با خبرنگاران حوزه سلامت طی سخنانی به تشریح دستاوردهای این سازمان طی سالهای پس از انقلاب اسلامی پرداخت و به پرسشهای مطرح شده پاسخ داد. پلاسما و تولید داروهای مشتق از آن که هنوز بخشی از آین فرآیند در کشورمان به دلیل عدم تجهیزات لازم و کافی با ضعف مواجه است، از جمله موضوعاتی بود که جمالی درباره آن گفت: متاسفانه عدم پالایشگاههای پیشرفته فراوری پلاسما همچنان از کمبود و چالشهای بسیار عمده ما در حوزه خون و دارو است.وی با بیان اینکه «ظرفیت پالایشگاههایی که داریم محدود است»، ادامه داد: هنوز این مشکل حل نشده و نتوانستیم خودمان پالایشگاه بزرگ و پیشرفته و صددرصد مجهز راه اندازی کنیم تا فرآوری پلاسما و در نهایت داروهای مشتق از آن را انجام دهیم. با این حال امیدواریم با اقدامات بین بخشی که در حال پیگیری است و با حمایت خیرین موفق شویم تا سال آینده؛ مشکلات قبلی را حل و نیازهای کشور به پلاسما و داروهای مشتق از آن را به طور کامل تأمین کنیم. جمالی همچنین درخصوص پلاسماهایی که در سالهای گذشته به کشور آلمان ارسال شده بود نیز گفت: متاسفانه هنوز پلاسماهای صادر شده که قرار بود از آنها داروهای ضروری ایران فرآوری و تولید شود به کشورمان داده نشده و باز نگشته است.مدیر کل سازمان انتقال خون کشور در بخش دیگری از پرسش و پاسخها درباره پروژه ژن درمانی که مدتهاست مورد بحث و گفتگوی مجامع پزشکی است نیز اعلام کرد: در بحث پژوهش و تحقیقات پروژههای جدیدی داریم که ژن درمانی هم یکی از آن تحولات بزرگی است که به زودی در حوزه سلامت کشورمان رخ خواهد داد. آن طور که برخی از مدیران و مسئولان ذی ربط گفتهاند از این دستاورد علمی بسیار مهم در آینده نه چندان دور در کشورمان رونمایی میشود.وی بدون اشاره به جزئیات بیشتر پیرامون پروژه تحقیقاتی ژن درمانی، بیان داشت: اگر این پروژه با موفقیت به پایان برسد، یکی از بینظیرترین شاهکارهای علوم پزشکی خواهد بود. البته کم و کیف این پروژه در حال حاضر محرمانه است و به زودی اطلاعات بیشتری راجع به آن منتشر میشود.
دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی در پارک
نسل فردا: ماموران پایگاه یکم پلیس اطلاعات چندی پیش خبری را در خصوص قدرت نمایی و درگیری و نزاع دسته جمعی در منطقه «ولنجک» تهران دریافت کردند و ماموران پیگیری موضوع را در دستور ویژه کار قرار دادند.
رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات پایتخت از دستگیری 2 اراذل و اوباش به اتهام قدرت نمایی و شرکت در درگیری دسته جمعی در پارک پرواز تهران خبر داد. سرهنگ «اکبر موسوی » در این باره گفت: ماموران با بررسی صحنه صحت و سقم خبر را تایید کردند و توانستند عاملان اصلی این درگیری دسته جمعی را شناسایی کنند که هر دو از افراد سابقه دار در بحث مواد مخدر بوده و دارای چندین پاتوق
می باشد، ماموران با رصد تحرکات آنان در یکی از پاتوقهایشان واقع در پارک پرواز هر دو متهم را دستگیر کردند. سرهنگ راستی خاطر نشان کرد: متهمان در همان بازجویی اولیه علت این نزاع دسته جمعی را خودنمایی در منطقه اعتراف کردند و در آخر پس از تحقیقات پلیسی هر دو متهم به دادسرا معرفی شدند.