بهره برداری از 9 طرح صنعتی در ایام اله دهه فجردرکاشان
رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت کاشان گفت درایام دهه فجر امسال ۹ طرح صنعتی با اعتبار چهار هزارو ۴۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان به بهرهبرداری میرسد.
مجید برازنده افزود: این طرح ها شامل صنعتی کیسه سپهر کاشان، گلابتون سیلک کاشان، گل ریس کویر کاشان و پویا پلاستیک رشیدی از طرحهای شاخص قابل بهرهبرداری در ایام دهه فجر است. وی اظهار کرد: با افتتاح این طرحها زمینه اشتغال برای ۲۷۳ نفر فراهم میشود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کاشان بیان کرد: در ۹ ماه امسال ۵۰ فقره پروانه بهرهبرداری صنعتی جدید در شهرستان کاشان صادر شده است.برازنده گفت:با صدور این پروانهها، ظرفیت اشتغال هزارو ۳۰۰ نفر در بخش صنعت کاشان فراهم شده است.
اولین شاخص معنوی و عامل پایداری انسان ارتباط با خدا و اقامه نماز است
در شرایط فعلی، انقلابی به نام اسلام و تشیع برای اولین بار در تاریخ اسلام با چنین حادثهای شکل گرفته است.دنیای مادیگرای امروز، ندای معنویت را در دنیا طنینانداز کرده است، الگوی مقاومت و مقابله با ظلم و ستم در برابر دنیا به نمایش گذاشته شده است و همچنین آزادیخواهی و حقوق بشر در دنیا مطرح شده و ظلمستیزی نیز در کانون توجه قرار دارد.
شکل گیری جبهه مقاومت از برکت انقلاب است، همچنین مقاومت مردم ما در برابر استکبار و تحریمها بسیار اثربخش بوده است.
معنویت و ارتباط با خدا به عنوان عامل پیروزی ما و وجه تمایز انقلاب ما را از سایر انقلابهاست. اولین شاخصه این معنویت، اقامه نماز است و اگر ما به این معرفت برسیم که نیاز به نماز داریم، یک قدم در انسانیت برداشتیم.
نماز، ارتباط ما با خالقمان را برقرار میکند و وقتی این ارتباط برقرار شود، رفتار انسان متفاوت میشود. نماز بازدارنده فحشا و زشتیها و انسانی که با خدا مرتبط شده، احساس خضوع و نیاز میکند و این ارتباط باعث میشود که انسان به منبع انرژی وصل شود و از خواندن نماز لذت ببرد. امروز دنیا به جمهوری اسلامی نگاه خیرهای دارد، اگر ما بتوانیم الگویی از استقلال، آزادی، ظلمستیزی و مقاومت ارائه دهیم، زمینهسازی ظهور امام زمان (عج) نیز فراهم خواهد شد.در پایان میتوان نماز را کلید سعادت بشر از ظهور اسلام تا کنون دانست.
سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران:
مازندران می تواندهاب غلات باشد
فریباعزیزپور / گروه استان ها
جواد مولایی، سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران، به همراه عباسعلی وفایینژاد، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی، از کارخانجات آرد استان بازدید کردند. در این بازدید، چگونگی ذخیرهسازی گندم و فرآیند تولید آرد در کارخانجات و استفاده از ظرفیت بنادر شمالی و تبدیل مازندران به هاب غلات مورد بررسی قرار گرفت.جواد مولایی، سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران، به همراه عباسعلی وفایینژاد، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی ، از کارخانجات آرد استان بازدید کردند.
در این بازدید، چگونگی ذخیرهسازی گندم و فرآیند تولید آرد در کارخانجات مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین بر ضرورت بهبود زیرساختهای ذخیرهسازی و بهرهگیری از فناوریهای نوین در فرآیند تولید آرد تأکید شد. بنابراین گزارش، یکی از موضوعات مهم مطرحشده در این بازدید، تبدیل مازندران به هاب غلات بود که با توجه به موقعیت جغرافیایی ویژه مازندران و دسترسی این استان به بنادر استراتژیک شمال کشور، استفاده از ظرفیتهای بندری برای واردات گندمهای باکیفیت از کشورهای حاشیه دریای خزر میتواند نقش مؤثری در تأمین پایدار مواد اولیه کارخانجات آرد، ارتقای کیفیت تولیدات، و افزایش توان رقابتی این صنعت و حتی امکان صادرات آرد به کشورهای همسایه را داشته باشد. همچنین، توسعه این بخش میتواند موجب ایجاد فرصتهای شغلی جدید، تقویت زنجیره تأمین و رشد اقتصادی پایدار در استان شود. بر همین اساس، بر لزوم برنامهریزی دقیق و تعامل بینبخشی برای استفاده بهینه از این ظرفیتها و رفع موانع موجود در مسیر توسعه صنعت غلات تأکید شد.